Afacere profitabila cu investitie mica

Iti propun o afacere simpla care poate genera un flux financiar permanent, in paralel cu mentinerea sanatatii !

Baza afacerii este recomandarea, pentru ca un om multumit de un produs sau serviciu recomanda si altora. In cazul nostru, recomandarea se transforma si in bani, in afara de satisfactia ca ai ajutat un om sa-si imbunatatesca sanatatea.

Acest tip de marketing, in retea , are multiple avantaje:

  • fiecare cumpara online direct de la producator, la pret fara adaos comercial si primeste produsele prin curier
  • produsele sunt tinute in conditii optime , conform cerintelor si nu exista riscul de a se livra expirate, contrafacute sau cu ambalajul stricat
  • exista o evidenta exacta a fiecarei comenzi, generandu-se automat bonusurile aferente pe baza planului de marketing
  • generezi o afacere doar recomandand consumul unor produse, fara investitii, stocuri de marfa si alte activitati ale unei afaceri clasice
  • poti sa-ti extinzi afacerea in peste 40 de tari, numarul acestora fiind in crestere
  • beneficiezi de sprijin atat din partea firmei, cat si si a celor care ti-au recomandat produsele si afacerea
  • primesti bonusuri saptamanal si lunar

Iata ce spun oameni de afaceri importanti, unul din ei devenind si presedinte in SUA, despre network marketing , sau marketing in retea.

Afacerea generata este simpla si urmeaza un plan de marketing. Toata evidenta poti sa o vezi pe pagina web personala pe care o primesti la inscriere, cand faci prima comanda.

Este un plan de compensare unic in care exista mai multe surse de venit, cu plati saptamanale, lunare si la obtinerea unor ranguri.

Pentru cei familiarizati cu afaceri network marketing , firma va ofera bonusuri cumulate in sistem de castig clasic , sistem matrice  , sistem cod si procent din vanzarile la nivel mondial. In plus exista si alte premii (bani, electronice, croaziere, masini) in momentul promovarii pe alt nivel.

Pentru detalii si modul de pornire este bine sa discutam.

In primul rand trebuie facuta inscrierea si prima comanda. Totul se realizeaza online, accesand adresa :

http://mylifepharm.com/goodchance 

Click pe Join the Business , selectezi tara , pachetul de start ,alegi un nume de utilizator, primesti un numar de identificare , ID si o pagina web personalizata cu ajutorul careia poti face comenzi, inscrieri si ai tot ce trebuie pentru derularea afacerii.

In momentul in care cineva cumpara pe baza recomandarii tale, castigi primii bani.

Exista doua moduri de a cumpara, cu drept de a recomanda si de a castiga bani (optiunea Join the Business), sau doar de a cumpara la pret preferential (Buy the Products). In primul caz exista pachete cu pret mai mic.

La fiecare comanda a unui nou inscris, indiferent ca este cu afacere sau fara, primesti 15% din volumul punctelor comisionabile, CV ale pachetului ales.

Pentru fiecare produs sau pachet de produse exista acest CV.

Pe pagina de internet gasesti preturile fara transport si fara TVA, in dreptul fiecarui produs sau pachet. Exista si pachete cu reducere sau cu transport gratis. In mod normal, transportul este 12 Euro.

Laminine, 30 capsule,  31,85 Euro si 26 CV

Laminine, 120 capsule,  119,95 Euro si 104 CV

Omega+++, 30 capsule,  31,85 Euro si 26 CV

Digestive+++, 30 capsule,  29,15 Euro si 23 CV

Immune+++, 30 capsule, 29,15 Euro si 23 CV

Omnia ,   74,95 Euro si  60 CV

Lamiderm Apex,  65,00 Euro si 52 CV

Primesti acest bonus de 15% la fiecare prima comanda a unui nou inscris (chiar daca este doar client).

In momentul in care ai inscris 2 oameni, poti sa primesti si bonusul de matrice, care este intre 2% si 4% si se acorda saptamanal pe 5 – 12 nivele condensate in adancime. Nivel condensat inseamna ca se sare peste pozitiile in care nu exista activitate si se trece la urmatorul nivel.

Dupa ce te-ai inscris, sub tine se deschid doua pozitii in care poti plasa un nou inscris si sub fiecare nou inscris se deschid alte doua pozitii si asa mai departe. Partea frumoasa este ca in aceste pozitii pot fi plasati si noii inscrisi ai sponsorului tau (cel care te-a adus in afacere) si a echipei lui. Primesti bonus matrice in urma activitatii tuturor celor existenti in matrice, indiferent ca sunt inscrisi de tine , de echipele directilor tai sau de sponsor si echipele celor inscrisi de acesta.

Bonusul matrice se calculeaza pe 5 – 12 nivele condensate in adancime.

Mai jos este schitata structura matricei.

Daca ai minim doi inscrisi direct, primesti bonus si pentru comenzile ulterioare ale celor inscrisi direct de tine, in valoare de 10% (break evan bonus) . Si acesta se calculeaza saptamanal.

In momentul in care ai inscris 3 oameni, mai apare un bonus saptamanal, numit Coded bonus , care inseamna intre 2 si 10% pentru fiecare comanda a celor inscrisi direct de acum inainte (incepand cu al treilea) , indiferent cati vor fi si acelasi procent pentru primii doi inscrisi de acestia , primii doi inscrisi de acestia din urma si asa mai departe, indiferent cati sunt. Este unul dintre cele mai importante bonusuri.

In planul de marketing se tin doua tipuri de evidenta, una pe structura matrice in care exista si oameni inscrisi de sponsor si echipele acestora si una care cuprinde doar directii tai si echipele lor (asa cum exista in majoritatea afacerilor MLM).  Totul este calculat exact si pe pagina ta personala vezi toate tipurile de bonus, atat separat, cat si cumulat.

Pentru coded bonus se primeste 10% din rulajul fiecarui direct, incepand cu al treilea si 10% din rulajul primilor 2 inscrisi de acestia si primilor doi inscrisi de ei si asa mai departe. In aceasta poza sunt doar cei inscrisi de tine si cei inscris de acestia. Nu sunt si cei din matrice inscrisi de altii

Daca ai 3 inscrisi, primesti 2%, dupa 6 inscrisi primesti 6% iar dupa 10 inscrisi direct, primesti 10%.

Incepand cu al zecelea inscris direct, la prima comanda primesti 15% (fast start bonus) + 2 – 4% (matrix bonus) + 10% Coded bonus, deci intre 27 si 29%, iar la comenzile urmatoare, intre 22 si 24% !

Urmatorul tip de bonus este Coded Match Bonus

Coded match bonus se plateste pentru fiecare al treilea inscris de fiecare direct, incepand cu al treilea (adica incepand cu al treilea inscris de cei in urma carora primesti coded bonus). Se plateste pana la 5 nivele in adancime.

Toate aceste bonusuri se calculeaza saptamanal , se cumuleaza si se vireaza saptamana urmatoare in ewallet.

Bonusuri lunare

Business Builder  Bonus se plateste cand rulajul total al directilor tai si a echipelor lor este de minim 5 000 GV intr-o luna. In acest moment primesti in plus:

2% din aceasta valoare , deci minim 100 USD pentru 5000- 9999 GV.

(nivel bronz)

4% din aceasta valoare , deci minim 400 USD pentru 10 000- 19 999 GV

(nivel argint)

8% din aceasta valoare , deci minim 1600 USD pentru 20 000-39 999 GV

(nivel safir)

11% din aceasta valoare , deci minim 4400 USD  de la 40 000 GV

(nivel rubin)

Team Leader Bonus se plateste cand ai rulaj de minim 40 000 GV si ai in echipa inca unul cu rulaj peste 40000 GV. In acest caz mai primesti inca 2,5% din rulajul fiecarui colaborator cu acest rulaj (rubin), minim 1000 USD

Global Ambasador Bonus se plateste tot lunar, pentru rulaje de peste 150000 GV ( smarald, titan, diamant, diamant regal) si este intre 3 si 5 % din suma rulajelor de pe toate picioarele, mai putin cel mai mare. Pentru acest bonus se ia in calcul o structura clasica pe nivele, cu directii tai, directii acestora, etc, deci cu mai multe ramuri.

Car Cash este un bonus lunar care poate insemna rata la o masina si este intre 250 USD (de la nivel argint) si 4000 USD (diamant regal)

 Rewards, adica un bonus care se plateste doar o data cand atingi un anumit nivel, aici existand o conditie de total GV si o conditie de repartizare, adica 60% din volum sa fie rulajul echipei unui singur distribuitor, iar restul de 40% sa fie activitatea cumulata a celorlalti.

La safir, premiul este o excursie in California cu vizitarea sediului Life Pharm.

In plus, exista programe pentru croaziere.

Trebuie doar sa consumi produsele , sa le promovezi, sa ai minim 10 oameni inscrisi si sa-i inveti si pe acestia sa faca acelasi lucru. Toata eactivitatea si evidenta este computerizata si in fiecare moment ai situatia bonusurilor, inclusiv defalcarea pe tipuri de bonus.

Incepand cu nivelul de bronz, adica un rulaj al echipei de minim 5000 GV, venitul lunar este de minim 1000 Euro.

Life Pharm ne garanteaza ca are cele mai bune bonusuri din Network Marketing.

Un avantaj este si faptul ca poti sa castigi din prima zi.

Ca strategie, trebuie cat mai repede sa ai inscrisi minim 10 oameni, sa activezi comanda auto delivery (comanda tip abonament in care ai preturi si mai bune) si sa-i ajuti pe fiecare sa faca la fel. Unii vor fi doar consumatori, dar din cand in cand vor recomanda si ei dupa ce vor vedea rezultatele.

Trebuie te concentrezi pe doua ramuri care se dezvolta mai bine, acestea asigurand calificarile urmatoare si accesul la toate tipurilor de bonus.

Lucram in echipa , organizam prezentari in diverse orase, webinarii , plus sedinte de training si conferinte europene anuale in care ne intalnim cu liderii din lume, conducerea firmei , directorii de marketing si dezvoltare pentru Europa si medicii firmei.

Pentru informatii suplimentare,

Ion Sarlea

Tel. 0723866273 si 0787361106

e-mail: ionut60@gmail.com

Facebook : Laminine si celule stem