Iti propun o afacere simpla care poate genera un flux financiar permanent, in paralel cu mentinerea sanatatii !

In acest moment exista o piata uriasa pentru ca oamenii, ori au probleme de sanatate, ori trebuie sa previna aparitia lor si noi avem solutia!

 

Tot acum, situatia economica nu este prea buna si exista multi oameni care doresc sa castige mai multi bani. Si pentru acestia avem solutia!

Baza afacerii este recomandarea, pentru ca un om multumit de un produs sau serviciu recomanda si altora. In cazul nostru, recomandarea se transforma si in bani, in afara de satisfactia ca ai ajutat un om sa-si imbunatatesca sanatatea.

Click video marketing in retea

Acest tip de marketing, in retea , are multiple avantaje:

 • fiecare cumpara online direct de la producator, la pret fara adaos comercial si primeste produsele prin curier
 • produsele sunt tinute in conditii optime , conform cerintelor si nu exista riscul de a se livra expirate, contrafacute sau cu ambalajul stricat
 • exista o evidenta exacta a fiecarei comenzi, generandu-se automat bonusurile aferente pe baza planului de marketing
 • generezi o afacere doar recomandand consumul unor produse, fara investitii, stocuri de marfa si alte activitati ale unei afaceri clasice
 • poti sa-ti extinzi afacerea in peste 40 de tari, numarul acestora fiind in crestere
 • beneficiezi de sprijin atat din partea firmei, cat si si a celor care ti-au recomandat produsele si afacerea
 • primesti bonusuri saptamanal si lunar

Iata ce spun oameni de afaceri importanti, unul din ei devenind si presedinte in SUA, despre network marketing , sau marketing in retea.

Pe scurt, aceasta este imaginea de ansamblu a afacerii:

Afacerea generata este simpla si urmeaza un plan de marketing. Toata evidenta poti sa o vezi pe pagina web personala pe care o primesti la inscriere, cand faci prima comanda.

Este un plan de compensare unic in care exista mai multe surse de venit, cu plati saptamanale, lunare si la obtinerea unor ranguri.

Pentru cei familiarizati cu afaceri network marketing , firma va ofera bonusuri cumulate in sistem de castig clasic , sistem matrice , sistem binar , sistem cod si procent din vanzarile la nivel mondial. In plus exista si alte premii (bani, electronice, croaziere, masini) in momentul promovarii pe alt nivel.

Pentru detalii si modul de pornire este bine sa discutam.

Prezentare video plan marketing in engleza

Fiecare produs are un pret si un numar de puncte comision.

Punctele CV stau la baza planului de marketing.

Laminine , 30 capsule , 26 CV , pret 28,95 EURO, fara tva si transport

Omega +++ , 30 capsule, 26 CV , pret 28,95 EURO, fara tva si transport

Immune+++, 30 capsule, 23 CV , pret 26,50 EURO, fara tva si transport

Digestive +++, 30 capsule, 23 CV , pret 26,50 EURO, fara tva si transport ,

Lamiderm, ser 50ml ,  52 CV , pret 79,21 EURO , fara tva si transport

La fiecare comanda se adauga 12 Euro transport si la total se adauga 9% TVA

Nivelul bonusurilor este in functie de numarul celor inscrisi personal: 2 , 3 , 6 , 10 sau mai multi.

Exista urmatoarea clasificare:

Trebuie sa fi activ cu urmatoarele cerinte pentru a beneficia de bonusurile corespunzatoare statutului :

Persoana care te inscrie se numeste “Sponsor”. Fiecare are un sponsor si un numar de identificare “ID”.Persoanele inscrise se codifica IBO (Independent Business Owner).  Evidenta inscrierilor si a comenzilor se face pe baza unui program si fiecare isi poate vedea structura in pagina personala.  De mentionat faptul ca poti sa primesti un bonus si in urma activitatii unui inscris de sponsorul tau sau de structura lui superioara, dara este pozitionat in structura ta pe ramura dreata sau stanga.

Fiecare nou inscris de tine va fi plasat in stanga sau in dreapta, dupa cum doresti.

Exista mai multe moduri de castig:

 1. Castigi din ADAOS COMERCIAL daca vinzi produsele
 1. FAST START BONUS

Primesti 15% din CV –ul primei comenzi a unui  IBO pe care l-ai inscris in LifePharm Global Network

Se plateste saptamanal

3. BREAK EVAN BONUS

Break Even Bonus va fi platit pentru fiecare comanda efectuata de IBO pe care i-ai inscris, dupa comanda initiala.

Pentru Laminine si Omega +++ se vor plati cate 4 USD pentru fiecare flacon comandat , iar pentru restul produselor (Digestive +++ si Immune+++) 15% din CV

Se plateste saptamanal si este de maxim 450 USD/luna

4. MATRIX BONUS

Primesti comision pentru comenzile insumate (CV) ale tuturor celor existenti pe ambele picioare, indiferent daca sunt din structura proprie (directi , directii lor si asa mai departe) sau de la structurile superioare (sponsorul tau sau liniile lui superioare

Acest comision se plateste saptamanal celor care au inscrisi cel putin doi IBO activi, indiferent daca sunt pe acelasi picior sau nu. Nu conteaza ponderea repartitiei stanga dreapta, se calculeaza la CV total, stanga + dreapta.

Penstru Associate (2 inscrisi de tine) primesti matrix bonus , intre 2 % si 4%, pe 7 nivele

Trebuie sa fi activ cu minim 25CV comenzi personale si minim 50 GV (CV in grupul de inscrisi personal ).

Pentru Builder (3 inscrisi de tine) primesti matrix bonus, intre 2 % si 4%, pe 10 nivele .

Pentru Leader (6 inscrisi de tine) primesti matrix bonus ,intre 2 % si 4%, pe 11 nivele.

Pentru Premier (10 inscrisi de tine) , primesti matrix bonus, intre 2 % si 4%,  pe 12 nivele.

5. MATRIX MATCH BONUS

Primesti acest bonus suplimentar in momentul in care primii 2 inscrisi castiga Matrix Bonus.  Primesti 15 – 20% din Matrix Bonus-ul castigat de acestia saptamanal, in functie de numarul celor inscrisi personal.

6. CODED BONUS

Coded Bonus este platit incepand cu al treilea IBO pe care l-ai inscris personal, la toti cei inscrisi de tine, indiferent de numarul lor.

Acest bonus se plateste si in adancime, fara limita de nivel pentru primii doi inscrisi de fiecare din cei inscrisi de tine incepand cu al treilea, dar si pentru primii doi inscrisi de acestia si asa mai departe in adancime.

Coded Bonus este platit astfel:

Builder –    2% din CV

Leader –     6% din CV

Premier – 10% din CV

Se plateste saptamanal

Exemplul este pentru un Premier si continua atat pe latime cat si in adancime , fara limite.

 1. CODED MATCH BONUS

Coded Match Bonus se plateste cand cei pentru care primesti Coded Bonus castiga la randul lor acest tip de bonus (adica inscriu un al treilea direct si pentru primii doi inscrisi de acestia ) si reprezinta 5 – 15% din acesta pe 2 sau 5 nivele in adancime in functie de statutul tau (builder, leader sau premier)

Se plateste saptamanal

In aceasta figura este prezentata situatia pentru un Premier, Coded Match Bonus fiind platit pe 5 generatii

 1. LEADERSHIP BONUS

Cand directii tai si echipele lor comanda de 20 000 CV intr-o luna castigi Leadership Bonus care este de 2% din total CV pana la statut de Leader inclusiv si 5% pentru Premier.

Exemplul este pentru un Premier, Leadership Bonus fiind 5%

 1. LEADERSHIP MATCH BONUS

Leadership Match Bonus, este doar pentru IBOs care nu sunt in Global Pool (Vezi Global Pool Bonus pentrudetalii). Cand un picior din prima Generatie (un IBO direct) ajunge la 20,000 CV, primesti a 100% match pentru Leadership Bonus castigat pentru urmatorul direct din prima generatie cu cel mai mare volum CV . Leadership Bonus si Leadership Match Bonus combinate nu vor depasi $1000 pentru acel picior. Cand ajungi la al doilea picior cu  20,000 CV, nu mai primesti  Leadership Match Bonus, dar incepi sa castigi actiuni in Global Pool Bonus.

Se platesc lunar.

 1. GLOBAL POOL BONUS

Cand ai 2 picioare in prima generatie cu minim 20,000 CV intr-o luna, primesti 2 actiuni Global Pool*. Cu fiecare picior de 20 000 CV realizat intr-o luna primesti o actiune suplimentara Global Pool. Nu exista limite.

*Fondul total de plata pentru Global Pool Bonus si Leadership Match Bonus este 3% din volumul CV al vanzarilor la nivel mondial. Dupa plata bonusurilor Leadership Match Bonus , ceea ce ramane din cei 3% va fi alocat pentru Global Pool Bonus. Se plateste lunar

In plus mai exista bonusuri care se platesc o data pentru avansari la nivel Silver , Gold, etc , cadori (calculator, televizor, ceas ) , excursii si masini (12000 USD si 65000 USD).

In figura urmatoare , pentru Matrix Group Volume exista o cerinta , ca din acest CV total, in binar sa existe o distributie de 40% pe piciorul cel mai slab si 60% pe celalat. Pentru silver se plateste bonusul doar o data la prima calificare. Trebuie sa indeplinesti cerintele 2 luni consecutive.

 

In concluzie, este o afacere serioasa, in care castigi facand un bine si altora si trebuie sa te decizi : Faci un pas inainte si te alaturi echipei noastre , construind impreuna un viitor frumos … sau stai si doar visezi ca se poate realiza ceva.

Click pentru inscriere

Pagina este in limba engleza, dar gasiti instructiuni in Meniu , la Cum cumpar

Celor care se alatura echipei mele le urez :

“Bine ati venit pentru a avea cei mai frumosi ani ai vietii voastre !”