Produsele se pot cumpara online.

Click pe http://mylifepharm.com/goodchance

Sunt doua variante,  doar sa cumperi direct (Buy the Products) , sau sa cumperi cu posibilitatea de a a recomanda produsele (Join the Business).  In a doua varianta beneficiezi de pachete cu preturi mai mici si in cazul in care recomanzi , primesti comisioane care pot fi folosite si la achizitionarea produselor fara sa mai apelezi la cardul bancar, dar pot genera si o afacere profitabila.

Click pe Join the Business , sau Buy Products

Selectati la tara Romania (sau unde locuiesti) si apoi click GO

Apare o pagina noua in care selectezi produsul dorit.

Derulezi putin si alegi unul dintre pachetele listate pana la Additional Items

Click pe „Select”

Daca nu mai doriti si alte produse, derulati pana la capat pagina si click pe CONTINUE  (stanga jos)

Apare o pagina noua cu optiunea AUTO DELIVERY , peste care in acest moment trecem si derulam pana jos , apoi click pe  NEXT

In viitorul apropiat este bine sa selectati si comanda Autodelivery, un fel de comanda abonament, prin care firma „trage” banii pentru aceasta comanda la fiecare 30 de zile incepan cu data mentionata. Avantajul este ca nu se mai plateste transport (aprox. 12 Euro) si dupa 6 luni de autodelivery , in cazul in care selectezi unul dintre pacetele propuse, primesti un produs cadou. Se poate renunta oricand la autodelivery.

In pagina urmatoare introduceti datele solicitate: First name( PRENUMELE ) , Last name (NUMELE DE FAMILIE), data nasterii, numar de telefon , e-mail , selectezi sexul (GENDER), selectezi modul de comunicare (recomandam e-mail), adresa de livrare (cu cod postal cu tot, dar fara caractere tip punct sau virgula, singurul separator fiind spatiu), alegi modalitatea de plata (card, sau paypal). Daca alegi varianta de plata cu cardul introduceti datele cardului (numarul de pe fata, valabiliate si SECURITY COD – ultimele 3 cifre de pe spate), alegi un USERNAME (verifici daca nu este deja ocupat) si un PASSWORD (parola va contine obligatoriu o litera mare si minim doua cifre).

Acest username va apare in numele paginii personale oferita de firma (username ales.mylifepharm.com) cu ajutorul careia poti comanda produsele si  optional, dar recomandabil, poti derula afacerea

La intrebarea de securitate selectati intre :

Childhood nickname – porecla din copilarie

In wat city was your first job – in ce oras ai avut primul serviciu

What was your mother’s maiden name – nemele de fata al mamei

What is your destination vacantion ? – destinatia favorita in vacanta

What was your first car – Care a fost prima ta masina

Aceasta intrebare iti fi adresata daca iti vei uita parola de accesare a site-ului si va trebui sa stii raspunsul

Bifezi ca esti de accord cu Terms and Conditions (Termeni si Conditii) si dai CONTINUE.

Verificati corectitudinea datelor introduse

Verificati datele de facturare dupa care alegeti optiunea “Shiping&Handling”. Acum ti se vor adauga si taxele (TVA si transport) la valoarea produselor si iti va aparea suma totala de plata.

PAGINA 4. Pentru finalizarea comenzii apasa pe ”PROCEED’’.

Va aparea mesajul de multumire a inscrierii. Incercati sa salvati pagina sa aveti datele pentru mai tarziu.

 

DE RETINUT!

  1. Daca mergi pe optiunea MORE INFO atunci puteti vedea detalii despre fiecare pachet selectat in paret intr-o manifestare de pe ecran.
  2. Pentru alegerea oricarui pachet apasa pe butonul SELECT, care se va transforma in SELECTED.
  3. Pretul afisat sub fiecare produs sau pachet este un pret NET, la care se adauga pe factura finala TVA si taxele de transport
  4. Daca pe langa produsul selectat mai doresti sa mai cumperi inca si alte produse, selecteaza din josul paginii de prezentare pachetele dorite prin apasarea butonului SELECT si pe urma dai NEXT.

IMPORTANT! Dupa lansarea comenzii vei primi pe adresa de email date despre confirmarea comenzii lansate, o urare de bun venit din partea producatorului, precum si datele de contact,cu link ul nou de accesare si inregistrare.

Produsele comandate vor ajunge in posesia ta, la adresa mentionata, in maximum 7 zile lucratoare. In acest moment esti inscris ca si Distribuitor LPGN si (optional, dar recomandabil) poti sa dezvolti o afacere prin recomandarea consumului.

Poti oricand sa comanzi produse de pe pagina personala:

nume_ ales.mylifepharm.com , introducand username si parola aleasa

Va recomand sa ma contactati inainte de a face prima comanda pentru a stabili produsele si cantitatile optime.

Email: ionut60@gmail.com

Telefon si WhatsApp : 0723866273

Ionut Sarlea