DIGESTIVE+++ produsul complex pentru sanatatea sistemului digestiv
Sănătatea Digestivă Completă

DIGESTIVE +++ este un produs complex pentru sănătatea aparatului digestiv, care creste absorbtia nutrientilor si asigura un colon sanatos.

Prezentare video scurta a produsului:

Digestive +++ este cel mai complex produs pentru ca asigura toate elementele necesare unei bune digestii , incepand de la ingerare, trecand prin stomac, asigurand apoi enzimele necesare pentru procesarea proteinelor, grasimilor, carbohidratilor si zaharurilor , absorbtia in intestinul subtire si mentinerea echilibrului bacteriilor benefice in intestinul gros.

Compozitie Digestive+++

DIGESTIVE+++ contine 11 enzime digestive , un amestec prebiotic și un probiotic.

Probiotic
Bacillus Coagulans (1.5 miliarde CFU) este un Probiotic ce este formator de spori bacterieni ,  este rigid, neperisabil și rezistent la căldură. Ajută la întărirea echilibrului bacterial pentru a menține sănătos intestinul gros și pentru a-l face să funcționeze bine . Reduce riscul de aparitie a diareei cu 52% la pacientii care iau antibiotice si reduce , in medie, cu 34% riscul aparitiei diareei din multiple cauze. Studiile efectuate au aratat efectele la nivelulu colonului , astfel ca dupa 4 saptamani de consum Digestive++  s-a observat cresterea nivelului de acizi grasi cu lant scurt cu 28%.

Acizii grasi cu lant scurt impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene in colon, asigura buna circulatie a sangelui la nivelul colonului, reduce absorbtia de amoniac.

Amestec Prebiotic
Amestecul compus din fructo-oligo-zaharide cu lant scurt, anghinare de Ierusalim, frunze de păpădie și rădăcină de yacot, reduce aciditatea si protejeaza probioticul , astfel încât acesta sa poata ajunge în siguranță în intestinul gros pentru un beneficiu maxim.

O capsula contine si 567 mg de ulei de in presat la rece

Enzime digestive
Enzimele ( Proteaze (3), Peptidaza, Amilaza, Glucoamilaza, Invertaza, Acidul maltazic, Alfa galactozide, Lactaza ) ajută la transformarea proteinelor, carbohidratilor, grasimilor si zaharurilor.

Este necesar un aport suplimentar de enzime pentru ca secretia acestora scade o data cu trecerea anilor, dupa varsta de 50-60 de ani acestea reducandu-se la jumatate.

Click pentru a vedea un prim efect evidentiat al produsului Digestive+++

Asigura sanatatea celulelor din intestin mentinand structura ADN si impiedicand mutatiile

Creste cantitatea de acid butiric (Butyrate), considerat a fi un compus benefic in cancer si afectiuni autoimune.

Are efect antiinflamator la nivelul intestinului

Furnizeaza energie pentru celulele mucoasei tractului digestiv

Asigura un pH optim pentru tractul digestiv.

Ajuta la mentinerea sau scaderea greutatii.

Suplimentul Digestive+++ de la LifePharm este cel mai complex produs pentru sanatatea tractului digestiv. Eficienta lui creste daca este luat impreuna cu Laminine.

Foarte important ! De sanatatea sistemului digestiv depind toate organele si sistemele organismului. Au fost evidentiate legaturi intre digestie proasta si multe afectiuni, dintre care cele autoimune, hormonale, de metabolism, alergii, boli de piele , etc.