LAMIDERM Bio Serum este un produs unic, care conține factor de crestere a fibroblastelor + FGF, o proteina specială cunoscuta pentru abilitățile sale remarcabile pentru a restabili, întineri si repara în mod natural celulele pielii.

Este singurul produs care contine un activator natural al enzimei LOX (Lysyl Oxidase), care asigura sanatatea fibrelor de colagen din piele, ajutand fibrele slabe sa se lege de cele puternice.

Contine factorii de crestere PDGF si TGF1-β care ajuta fibrele de colagen, elastina si fibronectina din celulele pielii .

Studiile efectuate la Universitatea din Toronto , privind efectele factorilor de crestere din Lamiderm asupra celulelor pielii , au aratat urmatoarele beneficii:

Imbunatatirea fibrelor elastinei (fermitate si flexibiulitate) cu 200% dupa 3 zile;

Imbunatatirea fibrelor de colagen (elasticitate) cu 250% dupa 3 zile;

Imbunatatirea fibrelor de fibronectina (matricea pielii si cicatrizare) cu 350% dupa 3 zile;

Click prezentare video

Click video cu Dr Andujar care explica cum actioneaza Lamiderm

Click video rezultate cercetari

Click prezentare efecte dupa 3 minute

In concluzie serul Lamiderm , creat de LifePharm Global Network, are efect in profunzime, reface textura pielii, reda elasticitatea , fermitatea si stralucirea acesteia, facand-o sa arate mai tanara

In afara de aceste efecte extraordinare pentru un singur produs natural, s-au obtinut  si efecte benefice in tratatrea unor boli ca psoriazis.

 

Contine :

 

  • Factori de crestere pentru elastina, colagen si fibronectina

Elastina – O proteina din țesutul conjunctiv care permite pielii să- si reia forma după întindere sau contractare. Elastina ajută pielea să revină la poziția sa inițială atunci când este apăsata sau trasa. Reface textura naturală a pielii.

Fibronectina (FN) – Un rol important in repararea țesutului sau pielii. Ea ajută la aderența celulelor migratoare care leagă componentele matricei extracelulare cum ar fi colagenul si componentele pielii noastre tinere, cum ar fi fibrina și sulfatul de heparan.

Colagenul – Este principala proteină structurală găsită în țesutul conjunctiv uman. Cu colagen, pielea devine fermă și  rămâne suplă.

 

  • Amestec de vitamine antioxidante   C și E.
  • Extract din 7 plante alpine
  • Extract din Aloe vera si nuca de cocos

Lamiderm nu oferă o rezolvare temporară, ea lucrând în adâncime în interiorul fiecărui strat al pielii pentru a restabili suplețea prin  creșterea producției  de elastină și colagen. Pentru efecte mai bune se recomanda si consumul de Laminine.

Lamiderm APEX este sigur de utilizat. Studiile au dovedit că protejează pielea de elemente exterioare.

Mod de utilizare:

  1. Serul se poate folosi de doua ori pe zi, dimineata si seara;
  2. Inainte de utilizare se impune a se curată fata prin tamponare cu apa călduță, dupa care se șterge bine, pana cand pielea devine perfect uscata
  3. Utilizați produsul prin întinderea fina pe suprafața pielii in zona fetei, sub ochi, pe frunte si pe gât 

Serul Lamiderm este ambalat in tuburi de 15 ml, comercializându-se sub aceasta forma de către LifePharm Global Network.