Laminine®, o formula unica si patentata ( OPT9 ™.), este o formă de “adaptogen” natural contribuind la crearea unei stări de echilibru, restabileste starea naturală a organismului, pornind procesul de autovindecare ( homeostazia).

Este un supliment alimentar care contine substante  naturale cu efect  sinergic : vitamine , urme de minerale, 22 de aminoacizi inclusiv toți cei esențiali (din ou, cartilaj de rechin si mazare), împreună cu alte elemente nutritive, plus un element esential, factorul de crestere a fibroblastelor (FGF2) extras din albusul de ou de gaina tinut 9 zile in incubator. In a noua zi viteza de crestere este de 1000 de ori mai mare decat in oricare zi, datorita factorului de crestere a fibroblastelor.  La om , factorul de crestere a fibroblastelor este prezent doar in placenta, deci dupa nastere nu mai exista. In lipsa lui, dupa varsta de 20-25 de ani incepe procesul de imbatranire, mai rapid sau mai lent, in functie de stilul de viata, de mediu, etc.

 

Laminine activeaza celulele stem adulte si determina transformarea lor in ceea ce are organismul nevoie : celule pentru inima, ficat, pancreas, oase, piele , etc.

Determina organismul sa declanșeze vindecarea naturală, regenerând celulele și țesuturile afectate oriunde s-ar afla ele în organism, incetinind astfel imbatranirea.

click video laminine

Dr. Andujar, specialistul LifePharm, prezinta pe scurt acest produs

click video cum actioneaza laminine

Laminine actioneaza rapid asupra axei HPA (hipotalamus, glanda pituitara si suprarenalele) avand ca efect reglarea hormonala.

Peptidele bioactive din laminine stimuleaza celulele stem adulte sa utilizeze aminoacizii si sa refaca celulele deteriorate.

Pe scurt construieste , repara si mentine

Studiile clinice au aratat scaderea nivelului de cortizol (hormon de stress) , a glicemiei, colesterolului si a trigliceridelor.

Ajuta la crearea si fixarea colagenului , cu efecte si asupra articulatiilor si a pielii.

Normalizeaza activitatea pancreasului scazand riscul bolilor , dar cu efecte deosebite si in diabet.

Recuperari rapide in boli cardiovasculare si atacuri cerebrale.

Efecte deosebite in cancer si leucemie.

Rezultate spectaculoase si in afectiunile oaselor si articulatiilor si in dermatologie, inclusiv psoriazis.

Ajuta la cresterea libidoului si a potentei.

Previne obezitatea si ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

Imbunatateste memoria, atentia, somnul.

Efectele sunt mult mai bune la cei care participa activ la procesul de refacere, inclusiv adaptand dieta .

Produsele Life Pharm sunt incluse in Physicians’ Desk Reference®

PDR este catalogul produselor care pot fi recomandate de medici in SUA. In urma studiilor efectuate in SUA  s-a observat reducerea nivelului de cortizol cu 23,7% , precum si scaderea pana la normalizare a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor.

link prezentare Laminine in PDR