OMEGA+++ aigura sanatatea sistemului circulator

OMEGA+++ este un supliment alimentar care contine omega 3,6,9 , factorul de crestere FGF2, coenzima q10 si vitamina k2

Omega+++ previne si inlatura depunerile de calciu si grasimi de pe peretii vaselor de sange, redand elasticitatea acestora. Este eficient pentru prevenirea bolilor cardiovasculare , dar si pentru recuperare mai rapida in caz de infarct sau accident vascular cerebral.

constituie un suport benefic al organismului ,a sistemului circulator ,nervos ,endocrin etc.

Scurta prezentare video a produsului:

Spre deosebire de alte suplimente care contin omega 3, produsul LifePharm are o compozitie complexa, care creste eficienta.

Contine :

-OMEGA 3 , 6 , 9

-FACTORUL DE CRESTERE A FIBROBLASTELOR (FGF2)

-COENZIMA Q10

-VITAMINA K2

Coenzima Q10 este un antioxidant liposolubil,  un activator si sursa de energie pentru celule, care stimuleaza procesele de antioxidare, anti-îmbatrânire, este indispensabil pentru sistemul cardiovascular si creste vitalitatea organismului.

 

Vitamina K 2 impiedica depunerea depozitelor de calciu pe vasele de sange si ajuta la fixarea calciului in oase si dinti. Are un rol important in imiedicarea blocarii vaselor de sange si scade riscul de infarct sau atacuri cerebrale.

 

 

Omega 3, 6 si 9 acizi grasi monosaturati care asigura echilibrul intre tipurile de colesterol LDL si HDL si asigura sanatatea sistemului cardiovascular , cu efecte benefice si pentru sistemul nervos sau cel hormonal.

In urma studiilor efectuate asupra consumului de Omega+++ s-au constatat reducerea colesterolului , a trigliceridelor si a tensiunii arteriale (mai intense daca se consuma si Laminine) ,  recuperare mai rapida dupa efort, memorie mai buna.

 

OMEGA+++ de la LifePharm este un produs complex si benefic o singura capsula continand principii active care , in general, se gasesc in suplimente separate.